Průvodce vztahy - láska je láska


Mrzí mě, že máme na sebe jen chvíli, která je limitována časem. Nemohu vtěsnat do několika okamžiků vše, co bych vám chtěla říci.

Pokusím se vám to vynahradit aspoň touto formou.

1) Často jde o podobný scénář, najdu si partnera, vrátí se ke mně? Já jsem se o něj starala i peníze jsem do něj investovala a on se vypařil. Odešel za jinou, či se vrátil k manželce, od které vlastně nikdy neodešel.

2) Jste velitelka lodi a sršící energií, opatříte si partnera, kterého považujete za toho pravého úžasného. Postavíte ho na piedestal a obdivujete ho. Nevidíte, neslyšíte, eventuelně jeho chyby ještě omlouváte. Ale najednou se chová jinak a vy ho z toho vrcholu strhnete. Můžete přijít o investované finance i o vaši sebehodnotu, jestli jste ji vůbec kdy měla? Najednou otevřete oči a říkáte si, jak vám to mohl udělat?

3) Hledáte někoho, kdo by se o vás postaral, živil vás, šatil a vy jste se mohla vznášet. Vlastně se nezajímáte o to jak a z čeho zaplatíte složenky. Ale i tento vztah má svá úskalí a to, že musíte poslouchat, tak, jak jste poslouchala například svého otce, vše si musíte zasloužit. I lásku. Peníze a majetek vás drží ve vztahu. Co byste si počala sama, zahnaná do kouta. Váš partner vás dostatečně přesvědčil, že jste k ničemu a bez něho si neporadíte?

To je jen několik možných scénářů. A jde jen o to, pochopit, proč si o takové vztahové lekce říkám. Čeho se bojím? Mám ráda sama sebe? Jsem schopná naslouchat radám a říci, co chci? Prosadit se? Nebo jsem zátěží pro svého partnera, s kterým manipuluji a srážím jeho sebehodnotu. Láska a nenávist mají k sobě blízko a může dojít k tomu, že budeme se rvát až nezbude na kameni kámen…

Pochopíte-li, proč si do života přitahujete právě takové partnery, pak je teprve možné nastoupit jinou cestu za zdravým a naplňujícím vztahem. S důvěrou a láskou podat ruku svému partnerovi.


Vaše Melissa

Otevřený dopis od p. Buny

Dnes slavíme 2. výročí Kartářek Plus.


Přátelství s pí. Ali Růžičková mne obohatilo o poznání krásy ženské energie, kteří vibruje v každém jejím pohybu, noblese, hlase a jejím projevu. Svou práci a činnosti získává učtu nejen k sobě. ale i u lidi ,který s ni spolupracuji dává jim naplněni. Má mystický dar, sdělovat lidem vesmírné informace, který jim ukazuji jak hledat cestu jejich poslání a osobního rozvoje.
Angel Stan Buna

Otevřený dopis od p. Buny


Vaše AlliRose, linka č.8

Co vám mohou nabídnout karty a astrologie


Karty nám napoví, odpoví na otázky, jestli ano nebo ne. Když se zeptáte konkrétně a hovoříte o problému.

Ne vždy se ptáme na to, na co bychom měli, protože občas je nám zatěžko přiznat, že problém máme nebo si ho nejsme vědomi.

Ale vidí ho ti druzí lidé a jen proto dostáváte lekce, které se nám třeba vůbec nelíbí. Ale většinou nežijeme na pustém ostrově a tak postupně v průběhu svého života korigujeme dle svých možností svůj přístup, chování, hodnotový systém...

Neustále potkáváme podobné lidi, zažíváme stejné situace a buď nám to vyhovuje anebo je čas připustit si, že je třeba něco z gruntu změnit.

Astrologie - váš horoskop zrození, který je dán datem, místem a časem narození (hodina, minuta) dává více informací o vás a vašich možnostech genetických (nebo minulých životů). Například, co předcházelo vašemu zrození. Narodili jste se z lásky? Těšili se na vás? Prožívala maminka těhotenství v klidu a pohodě a bezpečí a byla milována? Nepreferovali rodiče pohlaví dítěte? Proběhl porod v pořádku a bez komplikací? - pak jste měli štěstí a byli jste šťastné a broukající miminko.

Nebo naopak - rodiče, (či jen jednoho z nich) těhotenství zaskočilo, nebyli dostatečně zralí, netoužili již po dalším dítěti. Chtěli studovat, cestovat. Měli své plány, měli talent a toužili po úspěchu.Prožívali období finančního nedostatku, ztráty, pocitu selhání. Rozcházeli se...

To vše vás hluboce ovlivní na vaší cestě.

Máte někde hluboce ve vás ukryté obavy, strach, že neuspějete, nedosáhnete toho, po čem toužíte? Přeháníte, bojíte se ztráty, žárlíte, dusíte partnera.Tlačíte na pilu a převálcujete všechno a všechny, protože čeho se obáváme, to zničíme?

Jste introvert nebo extrovert? Horoskop mapuje vaše prosazení, hodnoty, možnosti, dary, talenty. Ale i sílu a energii uspět. Je spousta talentovaných lidí, ale již méně těch opravdu úspěšných, kteří se dokázali poprat i s počátečními nezdary.

Kde máte zabrat, kde ubrat, jestli se příliš vznášíte a nemáte půdu pod nohama, nebo naopak až příliš na něčem lpíte a stagnujete?

Jsem krásná, inteligentní, movitá, úspěšná? Nebo naopak máte jiné vlastnosti, pro které si zasloužíte být milována, obdivována. Jako je energie, vitalita, pracovitost, upřímnost, čestnost, soucit, podpora, umění naslouchat? To vše jsou dary, které jste dostali do vínku a druzí lidé vás mohou „chvíli“ obdivovat. Máte totiž něco, co postrádají...

Ale víme, že krása je pomíjivá, může být bezduchá, prázdná, chladná dusící, studená.

Penízky se mohou rozkutálet a úspěch?

Jakmile usnete na vavřínech, očekávejte strmý pád. Po cestě dolů potkáváte lidi, které jste přehlíželi nebo se k nim nechovali jak byste měli.

Toužíte třeba po naplňujícím vztahu a chcete podat ruku partnerovi, nabídnout mu ruku i srdce - sebe sama bez příkras a pozlátek?

Buďte sami sebou. Nehrajte si na tvrďáka nebo oběť.

Jedině tak máte šanci nalézt konečně to, co hledáte.

Samozřejmě nejen v partnerském vztahu, ale i v jiných oblastech, kde si přejete a chcete uspět.


Neznáte-li hodinu narození, nevadí. Mohu vám váš dotaz zodpovědět z karet, hodinového horoskopu, či pomocí Indiánského draka - kyvadlo


Vaše Melissa

Býk 21.4. - 20.5.

Sotva bychom našli znamení, které je tak trpělivě pracující.V osamění tvořícím duchem. Vytrvalá chuť do práce je jeho předností. Je velice důkladný a svědomitý.Býk se projevuje hlubokým klidem a smysl pro všechny pozemské hodnoty, potrpí si na hezké věci. Rád ovlivňuje jiné lidi. Poznávací znamení je síla.


Býk - žena. Snaží se být věrná, její um je především zacházení s financemi. Neúnavně pečuje o členy rodiny, jestliže pak vzplane láskou, ztrácí veškerou rozvahu.

Býk
Býk - muž. Myslí logicky, má silnou vůli, má rád domov a rodinu. Země: hmota, praktičnost.
Jsem Vodnář s ascendentem v Býku a já přeji všem Býkům na jejich životní cestě hodně štěstí.

AlliRose, linka č.8

Přeji všem krásné březnové dny,

Jsme v před-jarní době,kdy se pomalu probouzíme spolu s přírodou a hlavně očekáváme nové informace i nové věci kolem nás. Hodně nás i bez ohledu na roční dobu a počasí zajímají vztahy. Partnerské vztahy. Jak se budou vyvíjet, zda najdeme novou i pravou lásku.

V poslední době je otázka zda opravdu existuje pravá láska. Ano, existuje, ale je pro výjimečné lidi. Lidi kteří ji chápou,věří v ní, dokáží ji poznat. Dávat, přijímat, vnímat a prožít.

Pravá láska není jen o radostných dnech, ne vždy budou úspěšné dny. Lásky je potřeba v každé době, každém století.

Vím že se opakuji, ale láska je velký dar. Kdo ji pochopí pozná pravou lásku. Láska přináší radost ale i starost, je provázena emocemi, neslibuje vždy dny zalité sluncem, ale slibuje naplnění. Občas dokáže ublížit, ale proto bychom se jí bát nemuseli a nevyháněli ze svých srdcí.

Přeji všem krásné březnové dny

Chtěli bychom aby láska byla jednoduchá. Je, vždy byla a proto je výjimečná.

Proto jsou lidé kteří prožili pravou lásku šťastní. Ale je to jen hrst lidí, kteří se umí dívat na vztah z jiného úhlu pohledu, jsou spíše vyrovnaní a empatičtí.

Láska nese radost i problémy a to proto abychom pochopili že umět milovat je zázrak i dar. Dar pro lidi, kteří v ní věří a nevzdávají se ji hledat, najít a poznat.



Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.