Jak odebírat YouTube kanál Televize Život

Přihlaste se do YouTube.

Pokud jste na domovské kartě : Pod videem, jehož kanál chcete odebírat, klepněte na ikonu kanálu. Klepněte na tlačítko Odebírat .

Tým Kartářky Plus


Jak odebírat YouTube kanál Televize Život

Nový YouTube kanál Televize Život

Život – kolik má podob a barev – a kolik toho o něm už bylo řečeno a napsáno. My vám budeme přinášet nové a pravdivé příběhy, i seriály zajímavých a inspirativních osudů. Těšíme se na vás, v našem pořadu život.

Tým Kartářky Plus


Nový YouTube kanál Televize Život

Článek v Metropol o, Co nás čeká v roce Jupitera?

První měsíc roku 2022 je téměř za námi a mnozí z nás se ptají, jaký bude a co nám přinese. Na tuto otázku jednoduchá odpověď neexistuje – už proto, že svůj život máme v rukou hlavně my sami, ale z astrologického hlediska je jisté, že rok 2022 bude pod vládou Jupitera, který je planetou optimismu a naděje.

Klikni SEM pro přečtení

Alenka


Článek v Metropol o Co nás čeká v roce Jupitera?

Podcast na rok 2022

Přátelé, máme tady pro vás dárek, Alenka pro vás natočila podcast o tom, jaký bude rok 2022! 🌃🎉🥳 Přátelé, ať se vám daří v roce 2022!

Klikni SEM pro poslech

Alenka


Podcast na rok 2022

Jsme světlo

Když zapadne slunce, svět se zdá temnější a chladnější. Přes to je to však chvíle, kdy jsou sluneční paprsky a barvy nejviditelnější a nejzřetelnější. A přesně tak je to i s naším životem. Kdykoli potemní naše myšlenky nebo nálada, světlo kolem nás a v nás září o to intenzivněji. Představte si, že ve vás právě probíhá nádherný západ slunce s krásnými odstíny žluté, oranžové, růžové a fialové. Ponořte se do jeho zářivého tepla a krásy. Soustřeďte se na to, jak je váš vnitřní západ slunce stále silnější a jasnější a prozařuje celou vaši bytost všechno kolem vás. Čím více se do záře ponoříte, tím více se zvýší světelná vibrace vašeho života, vaší nálady a energie. Právě teď mě naplňuje nádherně uzdravující energie a mou cestu osvětlují božské paprsky a vedou mé kroky. V této záři jsem v bezpečí, protože mě ochraňuje a zaštiťuje proti všemu nebezpečí. Světlo vychází z mého nitra, protože já jsem světlo a vyzařuji světlo.

Libor


Jsme světlo


Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.