Numerologie

Numerologie je vědou o číslech, kterou se už v počátcích věků zabývali všechny rozvinuté kultury. Jak to funguje ? Každý má jedinečný číselný základ, protože se do výpočtu započítává i jméno a příjmení. Např. rozborem osobních čísel dvou partnerů pomocí numerologie vztahu mohou kartářky a věštkyně snadno zjistit, zdali se k sobě hodí, či ne. Základní pomůckou při numerologickém rozboru je numerologická mřížka. Postupným součtem všech číslic v datu našeho narození získáme takzvané životní číslo, číslo osobnosti nebo též číslo osudu. Je pevně propojeno s numerologickou mřížkou a jeho výkladu. Životní číslo jednoduše řečeno,datum narození spoluurčuje povahu, charakter a rysy Vašeho bytí, ale hlavně - numerolog musí být člověk citlivý, vnímavý. Takže - směle na to... volejte naše numeroložky "Kartářky plus".


17.11.2019

Přednáška na téma Slovo

Včera jsem měla přednášku na téma - Slovo. Výňatek z mojí včerejší přednášky. " Každé slovo má určitou energii i sílu. Naše myšlenky a slova jsou všemocné. Někdy člověk řekne něco, co jej velmi mrzí, ale už se to nikdy nedá vzít zpět. Svými myšlenkami a slovy vytváříme svůj život. Jedině my sami máme naprostou kontrolu nad svými myšlenkami a slovy. Protože jsme to pouze my, kdo je v naší hlavě vytváří. Jsme tím, co si myslíme. Stáváme se tím, čemu věříme. Náš život můžeme změnit tak, když změníme své myšlení." Krásný sobotní den Vám přeje Alli Rose - Alenka


12.11.2019

Třezalkový olej- Svatojánská noc

Třezalka tečkovaná sama o sobě nejlépe působí, pokud je natrhaná o dnešní noci.

Používá se k výrobě antidepresiv, bývá součástí čajů při ledvinových potížích, žaludku a dvanáctníku.

Recept. Dnešní noc by měla být natrhaná a květy se naloží do kvalitního oleje. V září se scedí a dává do láhví. Nedivte se, že je olej úplně červený, je to způsobeno hipericinem, kterému se říká krev svatého Jana.

Z mojí praxe doporučuji tento olej používat především proti bolestem zad a meziobratlových plotének. Může být o mírně teplý, může se vmasírovat a výborně působí na uvolnění meziploténkových svalů.

Upozornění..!! Třezalka je fototoxická. Když se aplikuje, nemělo by být místo aplikace vystaveno slunci.

Budete-li potřebovat radu, napište.

Nejlepší je nasbírat dnes 7 bylin, najít malinký kamínek z potoka a vyrobit si škapulíř... chrání, před neg.vlivy.


Třezalkový olej

Vaše AlliRose, linka č.8

Polarita znamení zvěrokruhu.


Země oběhne zhruba za 365 dní jedenkrát kolem Slunce. Každý z nás se narodil určitou hodinu, den, každý se narodil ve svém znamení zvěrokruku proti němuž náleží opačné znamení. Vliv protilehlých znamení působí na celý náš život.

Charakter ovlivňují znamení zvěrokruhů ve kterých se narodili naši rodiče.


Vodnář - Lev

Střelec- Blíženci

Beran- Váhy

Rak-kozoroh

Štír - Býk

Panna- Ryby


polarita

Krásný večer nedělní - Kartářky Plus AlliRose, linka č.8

Zákon lásky., vibrace lásky.


Láska je dynamická stejně jako každý vztah, když se na něm aktivně podílíte.

Všichni se měníme, ale jestli se dokážeme měnit stejným směrem společně s druhým člověkem, dějí se úžasné zázraky. Slova, pocity, myšlenky, to vše je sladěno a vy dokážete vyyřešit každý problém. O to ve vztazích hlavně jde.O tom navazování vztahů je. O tom je i láska. Jako dospělí často zapomínáme na prožitek daného okamžiku narozdíl od dětí, které jím ohromně umějí žít. Jsou soustředěné na to, co dělají, až po působí velmi skutečně a nejen působí, zbavují se svého ega a jednají jako jejich opravdové Já.

Když je kdokoli z nás pohlcen daným ookamžikem, zbystří se mu smysly.

Tím, že soustředíte svou pozornost na daný okamžik, začnete život skutečně prožívat.

Základem tajemství úspěchu ve vztazích spočívá v tom, že jsme-li ochotni žít daným okamžikem, zmizí například problémy v tendencích ovládat partnera, v omezování vzájemné komunikace až na bod mrazu.

Když budeme věnovat lidem, které milujeme, plnou pozornost, znovu se s nimi propojíme, budeme s nimi sdílet všechny jejich radosti a starosti a přirozeně se sbližovat, můžeme se tak měnit společně. Tím jsme se dostali na začátek tohoto příspěvku.

Moc vám přeji, aby se vaše ochota vůle, vytrvalost a přirozená touha jít naproti lásce a zlepšení nejen partnerských vztahů, projevila ve zlepšení kvality vašich životů.


srdce

AlliRose, linka č.8, Kartářky Plus - 906 420 300



Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.