Šťastné a veselé

Vanoce a vesele 2018

KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY AlliRose a KARTÁŘKY PLUS

Vánoční čas

Drazí přátele, blíží se vánoční čas. Děkuji Vám za přízeň a podporu. 24.12. si budeme připomínat Ježíše. Připomínáme si jej o Štědrém dnu a Vánočních svátcích.


Proč od Štědrém dni? Protože Bůh byl štědrý a poslal jim dar v podobě Ježíše vykupitele. Na Štědrý den si lidé dávali různé dárky.


Já si budu přát, aby jste si "rozbalili" třeba dárek, který není hmotný, ale obsahuje v sobě lásku a zdraví. A je tak velký, že se z něj mohou radovat milióny lidí, nejmenšími - dětmi počínaje.


Vanoce 2018

KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY AlliRose a KARTÁŘKY PLUS

Magické vánoční zvyky a kouzla

Vánoce patří bezesporu k nejkrásnějším svátkům celého roku. Naši předkové nežili v takové stresu jako my, proto si mohli dopřát době vánoční více volnosti a času. Vánoční čas je i dnes opředen vánočními pověrami a zvyky. Vánoční stromek byl do Čech dovezen z Německa v polovině 19. stol. Byl symbolem štědrosti a božího ráje.


Nicméně se dochoval zvyk věštit na Štědrý den, například když hospodyně zadělala na vánočku vycházela do zahrady a holýma rukama od těsta objímala strom, aby přivolala hojnost úrody. Uctívala se také zvířata, že na Štědrý den dostávala zbytky od večeře. Drobky se házely do ohně, aby neškodil a do studně, aby po celý rok zůstala čistá. I v dnešní době se rozkrajují jablka a ořechy.


Kříž v semenníku a prázdný ořech znamenalo neštěstí a smrt, hvězda a plný ořech naopak štěstí.


K dalším vánočním zvykům patří lití olova a pouštění ořechových skořápek se svíčkou v nádobě s vodou. Skořápka, která zůstala u kraje znamenala, že člověk zůstává po celý rok doma, naopak pluje-li doprostřed, bude cestovat, převrátí-li se, znamená to smrt. Pluje-li skořápka bok po boku s jinou, čeká dotyčného láska nebo výhodná spolupráce. Čím dříve se "najdou" - dotknou skořápky na hladině, tím rychleji se lidé setkají, najdou jeden druhého. Pokud se skořápky všech členů semknou do kruhu, znamená to bezpodmínečné a čisté vztahy.


Zůstane-li jedna skořápka uprostřed osamocena ukazuje, že majitel této skořápky potřebuje nutně pomoc a ochranu. Pokud jedna skořápka potopí jinou, je majitel útočný, je-li jedné z nich majitelem manžel/ka jedná se o rozchod. Děvčata házela o Štědrém večeru střevíc a kam se obrátila špička, odtud měl přijít ženich. Značný význam se přikládal a někde stále přikládá, počtu osob u společného stolu štědrovečerní večeře. Sešel-li se u stolu lichý počet osob, jeden ze stolovníků měl do roku zemřít. Po večeři se hned nevstávalo od stolu, aby slepice nezanášely. Všichni vstávali současně, protože ten, kdo by vstal první, by se nemusel dočkat příštích Vánoc. Stejný význam měl i zvyk, že na Nový rok nikde neviselo prádlo.


I v nynějších dobách posvátná rostlina keltských kněží - Druidů - jmelí, ochraňuje obydlí před zloději a živelnými pohromami. Jmelí má být zavěšeno u vchodu do bytu (případně na lustru), aby zabránilo možnému vstupu nečistých sil. O půlnoci se doporučuje sníst dvanáct kuliček hroznového vína jako symbol hojnosti peněz.


Přeji vám krásný vánoční čas plný radosti, pohody a Božího požehnání.


Vanoce

AlliRose, linka č.8

ZÁKLADNÍ MYŠLENKY MÉ FILOSOFIE- LOUISE L. HAY

KAŽDÝ JE BEZVÝHRADNĚ ZODPOVĚDNÝ ZA VŠECHNO, CO SE MU V ŽIVOTĚ STANE.


KAŽDÁ NAŠE MYŠLENKA VYTVÁŘÍ NAŠÍ BUDOUCNOST.

VEŠKERÁ SÍLA SPOČÍVÁ V SOUČASNÉM OKAMŽIKU.

KAŽDÉHO TRÁPÍ SEBENENÁVIST A VINA.


KAŽDÝ SI VSKRYTU DUŠE MYSLÍ,ŽE ZA NIC NESTOJÍ.

JE TO POUHÁ MYŠLENKA A MYŠLENKU LZE ZMĚNIT.


ODPOR,KRITIKA A VINA JSOU NEJŠKODLIVĚJŠÍ NÁVYKY.

MUSÍME SE ZBAVIT MINULOSTI A VŠEM ODPUSTIT.

KLÍČEM K POZITIVNÍM ZMĚNÁM JE BÝT SAMI SE SEBOU SPOKOJENI A BRÁT SE TAKOVÍ, JAKÝ JSME.

VŠECHNY NEMOCI SI V TĚLE SI VYTVÁŘÍME SAMI.

L.HAY


ichoose

Co více vám mohu přát, krásný večer AlliRose- Alenka

PAMÁTKA ZESNULÝCH

Lidově Dušičky připadá na 2.listopadu, kdy se církev modlí za zemřelé.

Liturgické obřady v tento čas slouží Římskokatolická církev i Církev československá husitská. Památka zesnulých se uctívá den po slavnosti Všech svatých který je 1. listopadu. Tento den jde o společnou oslavu osob, které zemřely jako osoby římskokatolického vyznání, byly pokřtěným katolíkem, členem církve a již v s t o u p i l y do nebe.

V zemích s křesťanskou tradicí je zvykem v tomto období navštívit blízké zesnulé, navštívit rodinný hrob, rozsvítit na něm svíčku nebo položit živé květiny, což má symbolizovat víru ve věčný život.

Na svátky příbuzní nebo přátelé zesnulých kromě pití studeného mléka nebo jeho pokropením věřili, že se duše, které vystupují v předvečer Dušiček z Očistce studeným mlékem ochladí.

Na tyto svátky se rovněž pekly ze světlé a pro chudý lid z tmavé mouky tzv. "dušičky" nebo "kosti svatých", pečivo (bochánky, rohlíky) ve tvaru kostí.

Dušičky jsou nejen časem prolínání světa živých a mrtvých, ale především příležitostí k zastavení se v dnešní uspěchané době, uctění a poděkování našim nejbližším za to, že jsme s nimi mohli žít.

dusicky

Děkuji, že jsem s vámi mohla být. V mém srdci stále bude žít

AlliRose, linka č.8



Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.